Redescoperă starea de bine!

 

gratie-si-frumusete

Redescoperă starea de bine, baza pe care orice machiaj, coafură sau vestimentație aduc o notă de autentic și frumusețe care durează!

Adulţi fiind, suntem adesea captivaţi de planurile noastre (cu îngrijorările aferente temerii de eșec), sau/și copleșiți de supărările din trecutul mai mult sau mai puțin îndepărtat (pe care continuăm să-l aducem în prezent menținându-ne, astfel, starea). De multe ori alegem (în defavoarea noastră) soluția uitării de sine fiind prinși în îndeletnicirile noastre de "oameni mari". Ne izolăm astfel, fără să ne dăm seama, de trăirea stării de bine, a bucuriei pure pe care, netrăind-o o fixăm ca obiectiv, sperând ca, după un număr de criterii îndeplinite (care țin de diferite aspecte ale vieții noastre: sănătate și aspect fizic, reușite personale, familiale, profesionale, sociale) să o găsim. Suntem astfel epuizați de goana noastră în rememorarea trecutului și în realizarea de planuri pentru viitor
Haideți să redescoperim împreună bucuria prezentului, a stării de bine, a mulțumirii de sine. Putem să găsim împreună desprinderea din hățișurile încurcate ale trecutului din care să luăm doar ceea ce este util (ca lecții de viață care ne-au format)! Putem să gasim împreună resurse ascunse pe care nu le-ai utilizat până acum și să dobândești abilități care să te ajute să gestionezi fără a te lăsa copleșit(ă) de stres, tot ceea ce viața îți oferă (încercări și oportunități).
Oboseala cronică, insomniile, migrenele, disfuncțiile aparatului digestiv, problemele de memorare și suferința psihică (impulsivitate, neliniște, anxietate, atacuri de panică, depresie, iritabilitate, neputință etc) pot deveni istorie. Doar de tine depinde să alegi să le lași în urmă (singur(ă) sau alegând să fii ghidat(ă) de un specialist) și să redescoperi starea de bine, așa cum, copil fiind trăiai stări de de încântare, în stare pură, fără ca acestea să fie provocate de vreun eveniment spectaculos, de proporţii. Putem regăsi acele stări dacă suntem dornici de a ne reaminti, de a retrăi şi de a ne reconecta cu acea parte din noi înşine care ştie cum să plutească pe undele bucuriei.
Rădăcina frumuseții tale este în interiorul tău, în încrederea ta de sine și în starea ta de bine pe care o trăiești. Pe această bază, reflectată în exterior, orice „costum" exterior (fie că este ținută vestimentară, machiaj, coafură, sau rol – social, profesional) se va impregna cu nuanțe de autenticitate și de magnetism ale frumuseții tale!
Redescoperă frumusețea care durează!