Workshop: tehnici de relaxare

tehnici de relaxare Workshop: tehnici de relaxare
Ești stresat(ă)? Observi că nu mai ești la fel de eficient(ă) în activitățile pe care ți le propui, sau nu mai ai aceeași putere de concentrare? Ai dificultăți în a fi flexibil(ă) și adaptabil(ă) la nou, iar starea de bună dispoziție îți este greu de găsit? Ai o iritabilitate crescută, nemulțumire, instabilitate, temeri, tristețe sau o stare de agitație? Toate acestea, menținute pe o perioadă îndelungată, au influențe negative asupra vieții personale și sociale, accentuând starea de disconfort fizic și psihic epuizând organismul până la boală. Organismul nostru are capacitatea de a se reface, dar are nevoie de relaxare.
Tehnicile de relaxare reprezintă metode, proceduri sau activități prin care o persoană se poate destinde pentru a atinge o stare de optim funcțional, de calm, de reducere a nivelului de anxietate, stres, depresie, tensiune, comportamente impulsive nedorite și redobândirea stării de sănătate și bunăstare psihică.

Vino la workshop pentru a redescoperi starea de relaxare, pentru a învăța cum să accesezi, treptat, stări de eficiență maximă, optimism, liniște interioară, calm, pace, destindere, confort psihic, odihnă profundă! Tehnicile sunt simple și, folosite cu regularitate, au efecte surprinzătoare. Vor fi tehnici ce pot fi folosite acasă (și care au efecte profunde) și altele care au aplicabilitate mai rapidă – în relaționare, la birou, sau oriunde simți nevoia să te calmezi, odihnești, sau să redobândești starea de bine.

Detalii de participare la workshop:
Data: Sâmbătă 23.112013. Ora: 14:30 – 18:30;
Ținută și recomandări: Pentru a experimenta stări de relaxare profundă (în partea practică a workshop-ului) este de preferat să fiți îmbrăcați cu haine lejere (care să nu vă strângă), călduroase (în stare de relaxare profundă, ca și în somn, copul are tendința să se răcească, deci este indicat să aveți cu voi și haine călduroase sau o pătură cu care să vă acoperiți) și să vă aduceți câte o saltea de izopren (sau o pătură groasă, sau un sac de dormit ) pe care să vă puteți întinde (pe scaune este mai greu să obțineți un efect similar).

Locul de desfășurare:
Str. Ionel Perlea nr. 8
(repere: Piata Mihail Kogalniceanu, Liceul Lazar, Parcul Cismigiu)

Transport:
Autoturism - locuri de parcare pe Calea Plevnei
Metrou - Statia Izvor
Autobuz - Statia Parc Izvor: 104, 123
Autobuz - Statia Piata Mihail Kogalniceanu: 122, 137, 138, 163, 268, 336
Troleibuz - Statia Piata Mihail Kogalniceanu: 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91, 92

participare la eveniment