Workshop: Alege starea de bine!

wellbeing22Starea de bine pare a fi un obiectiv general, de la sine înțeles, pentru oameni. Majoritatea urărilor pe care le adresăm celor dragi conțin aceeași dorință: să le fie bine. Ajungem însă, să o privim ca pe un obiectiv (ceva ce ține de viitor), ceva ce ține de anumite circumstanțe exterioare și nu ca pe ceva prezent, ceva ce depinde în mare măsură de noi.

În general, conștientizăm că nu ne este bine atunci când avem un disconfort, manifestat prin nemulțumire, neîmplinire, stare de tensiune. Apar apoi efectele sale mai puțin plăcute care ne afectează calitatea vieții: eficiență redusă, capacitate de concentrare redusă, resurse energetice reduse, motivație redusă de a stabili și urmări îndeplinirea obiectivelor. Nici registrul emoțional nu este ocolit de efecte nedorite: pot apărea stări de iritabilitate, îngrijorare, agitație, instabilitate și/sau neputință. Cu cât stările de disconfort persistă pe perioade mai lungi, cu atât resursele pentru a face față provocărilor vieții sunt mai mici și putem ajunge să ne limităm existența (prin renunțarea la obiective personale, nemulțumire generală în plan familial, scăderea socializării și/sau limitarea sau chiar retrogradarea profesională), iar, mai apoi, apar efectele manifeste ale disconfortului interior : boli fizice și/ sau tulburări psihice: atacuri de panică și sau alte tulburări din spectrul anxios – agorafobie, anxietate generalizată, fobii, obsesii, compulsii - depresii etc .

Vă propun un workshop interactiv în care vom discuta despre ingredientele cheie ale stării de bine și vom pune accent pe experimentarea lor.

Temele abordate:
- Ce este starea de bine?
- Care sunt beneficiile stării de bine?
- Cine și ce determină starea de bine?
- Care sunt obstacolele care mă pot împiedica să trăiesc starea de bine?
- Care sunt resursele pe care mă pot baza?
- Metode eficiente pentru accesarea și menținerea stării de bine

Când?
Voi fi ghidul vostru în acest workshop sâmbătă, 11 octombrie 2014, între orele 14.30 și 18.
(pentru mai multe detalii despre mine, pentru cei care nu au participat la alte evenimente pe care le-am facilitat, vizitați prima pagină, „home", a acestui site)


Locația: Școala de Dans Con Sabor
Str. Ionel Perlea nr. 8;
(repere: Piața Mihail Kogălniceanu, Liceul Lazăr, Parcul Cișmigiu).

Transport:
Autoturism - locuri de parcare pe Calea Plevnei;
Metrou – Stația Izvor;
Autobuz – Stația Parc Izvor: 104, 123;
Autobuz – Stația Piața Mihail Kogălniceanu: 122, 137, 138, 163, 268, 336;
Troleibuz – Stația Piața Mihail Kogălniceanu: 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91, 92.

Investiție:
- 80 lei
- 40 lei – cursanții și membrii Clubului Con Sabor


Important! Pentru desfășurarea în armonie a acestui workshop vă rog, pe cei ce doriți să participați, să vă confirmați ferm prezența prin Facebook (pe pagina evenimentului) prin e-mail la adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau telefonic la 0728.188.588. Mulțumesc!
Va aștept cu mult drag!

impresii si participare la eveniment